Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
102,9
Soverom
3

Frøvik - en moderne flott enebolig

Om boligen

Frøvik er en moderne flott enebolig med alt på ett plan. Du ønskes velkommen via et overbygd inngangsparti. Inne i huset er det en entre med god plass til skyvedørsgarderobe for lagring og oppbevaring. Et eget gjestetoalett finner du i umiddelbar nærhet til ytterdør noe som kan være praktisk når man har små barn i huset. Boligen har et eget vaskerom kombinert med bod. Dette frigjør plass på badet og gir rom for mer lagringsplass her.

Frøvik er tegnet med åpenhet og flyt mellom rommene, men det er mulig å sette inn dører mellom de ulike sonene om det skulle være ønskelig.

I ene fløyen av huset er alle de tre soverommene og badet plassert. Samtlige rom har god plass til skap. Soverommene ligger alle nært til badet, noe som oppleves veldig praktisk i hverdagen.

I boligens stue og kjøkken er det mye lys fra store vinduer. Rommet deler seg naturlig opp i to soner. En kjøkkensone med god plass til lagring og matlaging. Her er en trivelig hjørneplass til et stort spisebord der familien kan tilbringe mange hyggelige stunder sammen. Med godt lysinnslipp er dette også et perfekt sted å gjøre leksene sine, mens de voksne lager mat.

Stuedelen er romslig og lys med god plass til møblering, Stuen er hjertet av huset og er et rom som har god kontakt med de andre sonene i boligen. Alt ligger til rette for at dette kan være familiens favorittsted å være når man er hjemme. En koselig ovn er med på å skape stemning og varme på kalde høst- og vinterkvelder.

Det er utgang direkte til en overbygd platting. Skyvedøren er derfor skjermet for vær og vind, og det er mulig å ha døren åpen selv om det er litt regn.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne