Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
192
Soverom
5

Hitra - et hus med utleiedel

Bokvaliteter

  • Fleksibel - En fantastisk bolig å bo i gjennom et helt liv der barna vokser og behovene endres
  • Økonomisk - Enkelt å gjøre om fra enebolig til både to og tre leiligheter.
  • Muligheter - Hitra kan bygges med pulttak, saltak eller flatt tak. En, to eller tre etasjer
  • Plass - Gode ekstrarom som kan benyttes til tv-stue, lekerom eller kontor
  • Uteliv - Flott privat terrasse ved kjøkken og stue til fine dager utendørs
  • Tomteforhold - Huset kan benyttes på skrå tomt, flat tomt og med langside eller gavl inn i skråning

Om boligen

En fleksibel bolig for moderne familier

Hitra er et av våre mest fleksible hus. Dette moderne huset var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på.

Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om man velger å bruke dem selv. En kan for eksempel velge å bo i hele boligen eller leie ut deler av den. Hitra kan man vokse i når behovet for plass blir større. 

Huset tilpasses også enkelt alle tomtetyper, og man kan ha inngangsparti i begge etasjer. Man kan velge å ha stue i andre etasje, eller i første etasje hvis man synes det passer bedre. Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning. 

Husets 1. etg

I første etajse finner man mange muligheter til familien med hele fire soverom og to bad. Det ene soverommet er på 18,7 m2 og kan brukes som TV-stue, hobbyrom eller hjemmekontor. Det egner seg også selvsagt godt til et ordentlig flott hovedsoverom litt adksilt fra de andre. Første etasje har hele tre utganger. 

Husets 2. etg

I andre etasje finner man en stor og romslig stue/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Kjøkkenet har meget praktisk bod ved siden av hvor man kan lagre mat, kjøkkenutstyr og annet. I denne etasjen finner man utgang til en flott terrasse, et bad og et ekstra rom som kan brukes som soverom/gjesterom, lekerom eller TV-rom. Du kan også velge å leie ut hele første etasje.

hitra fleksibel bolig2

Hva er en god bolig for fremtiden?

En bolig skal ikke lenger bare huse kjernefamilien, men også familier med mine, dine og våre barn. Et hjem som er i stadig endring, mine barn annenhver uke og dine barn hver helg, mens våre barn bor hele tiden.

Fremtidens bolig må kunne huse denne storfamilien. Det må være et hjem hvor alle har rom for sitt, men hvor det også er lett å samles. Et hjem hvor det kan skje ulike aktiviteter samtidig. Kanskje vil de minste se på film mens de største trenger ro for å gjøre lekser.

Hitra er fleksibel
Ettersom familien forandrer seg gjennom livet kan det være fint å kunne bo på større eller mindre areal. Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om man velger å bruke dem selv. En kan for eksempel velge å bo i hele boligen selv eller leie ut deler av den.

 

En fleksibel bolig for moderne familier

Stue og kjøkken i første eller andre etasje er ofte tomtebetinget eller hvor man bor i landet. Med Hitra kan velge å ha stue i andreetasje eller i første etasje hvis man synes det passer bedre.

Adkomsten til boligen kan være i front eller bak, fra bakkeplan eller andre etasje. Hitra kan bygges i skrått eller flatt terreng.

Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning. Samtidig bygges Hitra i forutsigbare rammer som et Systemhus er.

Hitra fleksibel bolig

 
 
Flexible 1stRow Thumbs
 
Flexible 2ndRow Thumbs
 
Flexible 3rdRow Thumbs

Arkitekten sier:

Jeg brant for en bolig som lett kunne endres i løpet av livet ettersom man blir flere eller færre personer i en familie. En bolig med god flyt og med gode løsninger for alle livets gjøremål, og en bolig for alle livssituasjoner.

Hitra er en bolig med flotte lysforhold og god takhøyde hvor kjernen i hjemmet er det gode oppholdsrommet med plass til at hele familien kan være sammen.

Anita Hagen, TAG Arkitekter

arkitekt anita hagen

 

Illustrasjon: TAG Arkitekter

 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 
Garderobe, moderne hus

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Areal Hvit, moderne kjøkken
 
VR visning av Systemhus Hitra
 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende flermannsbolig hus