Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
76,2/ 145/ 142,8
Soverom
2 / 4 / 4

Fedje - en fleksibel bolig

Om boligen

Med boligserien Fedje har vi først og fremst tenkt arealeffektivt og fleksibelt. Disse små, men romslige husene passer fint for førstegangsetablerere.

Vi har også en flott bolig på ett plan, som også passer perfekt for de som ønsker å flytte fra en stor enebolig, men som enda ikke er klar til å ta steget inn i en leilighet.

I boligen over to etasjer har du mulighet til å flytte inn i første etasje og ha alle fasiliteter tilgjengelig. Senere, når pengeboken strekker til, eller behovet for mer plass melder seg, kan man innrede andre etasje. Huset kan tilpasses både flat og skrå tomt, og du kan velge om du vil ha hovedplanet oppe eller nede. Denne fleksibiliteten gjør det er egnet til nesten hvilken som helst plassering.

Kjøkken og stue danner et allrom med utgang til terreng, hvis du velger å ha hovedplanet nede. Kjøkkenets plassering i enden av rommet gir følelsen av at rommet er stort og oversiktlig. Dette er et kompakt og arealeffektivt hus med mulighet til hele fem soverom, i tillegg til to stuer og to bad. Foreldresoverommet har egen stor garderobe. Trappens plassering midt i huset binder de to etasjene sammen på en fin måte, samtidig som det gir mulighet for samtidig bruk av begge stuer uten at de sjeneres av hverandre.

Inngangspartiet er overbygd, innbydende og med en sportsbod i bakkant. Store, flotte vindusparti og variasjon av liggende og stående kledning er med på å gi bygget sitt eget særpreg. De platekledte partiene kan du velge å male i de farger du ønsker for å gi huset din signatur. Fedje passer godt til både små og litt større familier. Boligene er flotte både på utsiden og innsiden.

Bolig på ett plan:

Fedje på ett plan har to soverom. Kjøkken og stue går over hele husets bredde og separerer dermed de to sonene fra hverandre på en fin måte. Herfra er det inngang til en praktisk bod. Badets plassering i gangen er slik at du lett når det om du er ute. Gangen er romslig med plass for skap og oppheng.

To etasjer for flat tomt:

Fedje med to etasjer er innholdsrik for en familie. I 1.etasje har du det du trenger til den lille familien i startfasen. Du kan velge å innrede 2.etasje på et senere tidspunkt og lage ett ekstra bad, opp til 3 ekstra soverom og en liten loftstue. Alternativt kan du velge to soverom og ei større stue oppe. Herfra er det utgang til en flott balkong.

To etasjer for skrå tomt:

I modellen av Fedje for skrå tomt er hovedplanet lagt til 2. etasje slik at du får fin utsikt fra stue og kjøkken. I etasjen under er de fleste soverommene plassert. Stuen i første etasje har direkte utgang til terreng. Fedje gir deg mange muligheter. Rommet ved kjøkkenet egner seg til for eksempel hjemmekontor eller gjesterom.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!