Enebolig på Osterøy

Enebolig på Osterøy

Nybygget enebolig på Osterøy. Her er bilder fra en av våre nybygde eneboliger, her er det høy himling i stuen og mye dagslys!


Kjøkkenet har fått en mørkgrønn fargetone og har en flott stor øy som hjertet i rommet. En nedsenket del av benkeplaten er familiens samlingspunkt til måltidene i hverdagen. Legg merke til ventilatoren, som ligger oppe i taket. I enden av kjøkkenet ses en døråpning inn til husets grovkjøkken.                     En titt inni grovkjøkkenet.

Her er det flotte panoramavinduer i stuen og høyt under taket. Daglyset flommer inn og skaper kontakt med naturen utenfor. Inngang til tv-stuen i enden på denne stua.Tv-stuen er holdt i samme dempete fargetone som vi finner på neon av veggene i hovedstuen. Her er skyvedør imellom stuene.

Husets hovedbad, holdt i dempet fargevalg.

Mørke bademorsplater og litt lysere store fliser på gulv og i dusj-sonen skaper en fin fargebalanse.

Walk-in garderobe til hele familien. Mørk innredning med mørk veggfarge, taket er holdt lyst for å gi lys ned til garderoben.Hovedsoverommet er hold helt dempet i blått med samme farge i tak og vegger. 

Husets store vaskerom, med plass til det meste. Elfa sitt vegg-hengte tørkestativ ses på vegg til høyre. Tørkestativet kan falles ned mot vegg når stativet ikke er i bruk.